Апартмани Костески – Пониква

Апартмани Костески – Пониква

Апартмани Костески се ново уредени апартмани кои се наоѓаат на Пониква, туристички центар на Осоговските Планини во Источна Македонија. Природните убавини, еколошки чистиот амбиент и поволната клима се одлични предуслови за да ја посетите Пониква.
Затоа, ако сакате одмор на кој белите дробови ќе ви бидат благодарни, воопшто не двоумете се да си резервирате престој во овие прекрасни апартмани апартмани.
Апартманите се целосно опремени со удобни душеци и перници, греење, кујна, фрижидер, бежичен Wi-Fi интернет и посебен тоалет. Во склоп на апартманите, за гостите е обезбеден и паркинг простор.
Ценовник за престој до 25.12.2020
Мал апартман со 1 спална за 4 лица : 1800 мкд / на ден
Голем апартман  со 2 спални за 4-6 лица : 2500 мкд / ден
Havana Logo with separators