ДУБАИ

7 ДЕНА / 5 НОЌЕВАЊА – АВИОНСКИ  ПРЕВОЗ
Дубаи, град на луксузот, раскошот, рај од иднината кој ве чека да го откриете…

 

 

Во цената се вклучени следните услуги

 • Авионски билет од Скопје 460 еур со вклучени аеродромски такси и 40 кг багаж
 • 7 дена, 5 ноќевања во одбран хотел, услуга ноќевање со појадок
 • Организиран трансфер аеродром – хотел – аеродром во Дубаи
 • Полудневен разглед на Дубаи со трансфер и водич на Англиски јазик
 • Асистенција на аеродром во Дубаи

 

Во цената не се вклучени следните услуги

 • Факултативни екскурзии
 • Патничко и здравствено осигурување
 • Таксата за престој се плаќа директно:
  • 4 – 5 еур / за соба на ден за хотел 5*
  • 3 – 4 еур / за соба на ден за хотел со 4*
  • 2 – 3 еур / за соба на ден за хотел со 3*
 • Дополнителни трошоци во хотел (телефон, ручек и вечера, минибар, пијалоци)

Виза за влез во Дубаи 95 еур, потребен е скениран пасош и фотографија во боја

dubai 5 noki 18.01

ДУБАИ 5 НОКИ ЛЕТ

ДУБАИ 5 НОКИ ФАК

Важна напомена:

 • Цените се по лице и важат кога патуваат минимум две лица. Плаќање исклучиво во денари 1 eur = 61.8 ден
 • Пасошот треба да биде валиден минимум 6 месеци од денот на враќање
 • Плаќање при резервација 100% и нема можност за откажување, менување термин или имиња
 • За виза потребен е скениран пасош и фотографија во боја
 • Потребен е PCR тест (преведен на англиски или арапски јазик) не постар од 96 часа
 • Важат останатите општи услови на патување на ХАВАНА Травел 
Havana Logo with separators