HARMONIA HOTEL & SPA 4*

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК 

harmonija redoven cenovnik

Цени се по лице на ден на база Ноќевање со појадок

Во цената е вклучено:
– Ноќевање со појадок
– Користење на Wellness & Spa центар ( затворен базен 9х4,5m со џакузи, длабочина 1,5m, финска сауна, солена соба, парна бања, тапидариум, отворен базен 12 х 4,5 m)

Во цената не е вклучено:
– Турстичка такса 1€ по лице на ден; Деца до 7-15 години 0,60€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (се наплаќа во агенција);

Напомена:
– Доплата за Single Room +75% од цената во табелата;
– Доплата за вечера 10,20€ по лице на ден; Деца до 11,99 години имаат 30% попуст;
– Доплата за деца 5-11,99 години на дополнително легло 13€ на ден;
– Доплата за 3-то возрасно лице на дополнително легло 22€ по лице на ден;
– Доплата за новогодишна вечера 34€ за возрасни, деца до 11,99 години 8,50€;

ФАМИЛИЈАРЕН ПАКЕТ
2 деца ГРАТИС (до 11,99 години)

harmonija famЦени се по лице на ден на база Ноќевање со појадок

Во цената е вклучено:
– Ноќевање со појадок
– Користење на Wellness & Spa центар ( затворен базен 9х4,5m со џакузи, длабочина 1,5m, финска сауна, солена соба, парна бања, тапидариум, отворен базен 12 х 4,5 m)

Во цената не е вклучено:
– Турстичка такса 1€ по лице на ден; Деца до 7-15 години 0,60€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (се наплаќа во агенција);

Напомена:
– Доплата за Single Room +75% од цената во табелата;
– Доплата за вечера 10,20€ по лице на ден; Деца до 11,99 години имаат 30% попуст;
– Доплата за 3-то возрасно лице на дополнително легло 22€ по лице на ден;
– Доплата за новогодишна вечера 34€ за возрасни, деца до 11,99 години 8,50€;

ПРОМО ПАКЕТ

 

harmonija promoЦени се по лице на ден на база Ноќевање со појадок

Во цената е вклучено:
– Ноќевање со појадок
– Користење на Wellness & Spa центар ( затворен базен 9х4,5m со џакузи, длабочина 1,5m, финска сауна, солена соба, парна бања, тапидариум, отворен базен 12 х 4,5 m)

Во цената не е вклучено:
– Турстичка такса 1€ по лице на ден; Деца до 7-15 години 0,60€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (се наплаќа во агенција);

Напомена:
– Доплата за Single Room +75% од цената во табелата;
– Доплата за вечера 10,20€ по лице на ден; Деца до 11,99 години имаат 30% попуст;
– Доплата за деца 5-11,99 години на дополнително легло 13€ на ден;
– Доплата за 3-то возрасно лице на дополнително легло 22€ по лице на ден;
– Доплата за новогодишна вечера 34€ за возрасни, деца до 11,99 години 8,50€;

Havana Logo with separators
mk_MKMacedonian