ЛЕТО 2021

marin 3

ХОТЕЛ MARIN PRINCESS 5*- КУМБУРГАЗ

7 ноќевања со појадок

 

 

Цена од  155 € 145

Сместување  :

1/2, 1/3, 1/4  соби

gg 1

ХОТЕЛ GRAND GOLD 4*- КУМБУРГАЗ

7 ноќевања со појадок

 

 

Цена од  125 € 109

Сместување  :

1/2, 1/3, 1/4  соби

diamont 1

ХОТЕЛ DIAMONT CITY 3*- КУМБУРГАЗ

7 ноќевања со појадок

 

 

Цена од  119 € 103

Сместување  :

1/2, 1/3 соби

vila marko 7

Вила Марко- Будва  

7 ноќевања

 

 

Цена од  73 € 65

Сместување  :

1/2, 1/3, 1/4 студиа

vila ana 4

Вила Ана – Ксамил

7 ноќевања

 

 

Цена од  70 € 67

Сместување  :

 1/3, 1/4 и 1/5 студиа