Mia’s Favorite Hotel – Маврово

Mia’s Favorite Hotel 4*- Маврово

Со поглед на езерото Маврово од позиција од над 1200 метри надморска височина, омилениот хотел на Миа’с Маврово стои на сценско место во планинските падини на планината Бистра – ливади, пасишта и огромни шуми што лежат во границите на националниот парк Маврово .

Хотелот се наоѓа во непосредна близина на највисоките алпинистички терени на Македонија, и само неколку минути оддалечен од популарното археолошко наоѓалиште и природните чуда, како вековните манастири, водопади и чисти места, и близу до кристалното езеро.

Овој прекрасен хотел е тука од 1963 година, обезбедувајќи луксузно засолниште за патувачи, патници и спортисти. Се одликувам со луксуз обезбедувајќи домашен амбиент во преку  30 соби,  од двокреветни соби до свитови и претседателски апартман.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН, НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Тип на собаМакс. Лица1 лице2 лица
Еднокреветна спорт соба124 €
Двокреветна спорт соба

2

24 €39 €
Спорт премиум соба2+124 €39 €
Стандард соба234 €49 €
Премиум соба2+144 €59 €
Фамилијарен свит484 €99 €
Фамилијарен Спорт свит464 €79 €
ВИП апартман689 €109 €
Спорт комфорт Апартман679 €94 €

Дозволено за домашни миленичиња до 12кг

2 деца до 11,99год – бесплатно

Деца над 12год – плаќаат 15еур на вечер

Дополнително возрасно лице во соба се наплаќа 15еур на вечер

Во Вип Апартман дополнително лице се доплаќа 20еур на вечер

Havana Logo with separators