Аланија

АЛАНИЈА
Аланија е град со многу различни лица. Градот Аланија е сместен во Југоисточниот дел на Турскиот брег и се одликува со многу изразени изразени контрасти. Долги, песочни плажи и студени планински реки, древни рушевини од Римско време и модерни хотели, Ориент и Европа на едно место.. Некои Аланија ја нарекуваат и Мајорка на турскиот брег.

ARMAS PRESTIGE 5*

ARMAS PRESTIGE 18

ASIA BEACH 5*

asiabeachresort 1

DRITA RESORT & SPA 5*

DRITA 4

KEMAL BAY HOTEL 5*

KEMAL BAY 10

BONE CLUB SVS 4*

BONE CLUB SVS 12

REMI HOTEL 4*

REMI HOTEL 5
Havana Logo with separators