Погледнете ги нашите постови на Facebook и Instagram

ЛЕТО 2020

НЕВЕРОЈАТНО НИСКИ ЦЕНИ СО ХАВАНА ТРАВЕЛ

ЛИСТА HА ХОТЕЛИ СО 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО АНТАЛИЈА

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА АНТАЛИЈА

Greece general image

Грција

Грција – земја која се наоѓа во јужна и југоисточна Европа со население од околу 11 милиони според податоци од 2016 година.

Turkey general image

Турција

Луксуз, раскош, беспрекорно испланирани „All Inclusive“ концепти во одлични хотелски комплекси, изразени природни контрасти…

Egypt general image

Египет

ЕГИПЕТ е пустинска земја која се простира на запад и југ на Либиската пустиња а на исток на Арапската пустина.

“Патување – те остава без зборови, па те претвора во раскажувач на приказни.”

Ibn Battuta

Havana Logo with separators

ЛЕТО 2020 TOП ДЕСТИНАЦИИ НА ПОПУСТ

ЛЕТУВАЊЕ – одморот кој со нетрпение го чекате и го мислите цела година. Хавана Травел ви нуди најдобри опции за време најдобро поминато со најдрагите. Време кога се чувствувате опуштено и слободно, време за Вас!

МАКЕДОНИЈА 2020 – ИЗБОРОТ Е ВАШ

Прославете ги Велигденските празници како трагачи по авантура, забава, елегантни прослави и услуга од светска класа, со Хавана Травел