Apartments Konaci – Kopaonik

APARTMENTS KONACI- KOPAONIK

Apartmani Konaci pricelist

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

– Наем на студио / апартман;

– Wi-Fi

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

– Туристичка такса 1€ за лице на ден; Деца 7-15 години 0,50€ по лице на ден; Деца 0-7 години ГРАТИС; (се наплаќа во агенција);
– Надворешен Паркинг;

Услови за плаќање:

– При резервација се остава 50% депозит од вкупната вредност на аранжманот, а остаток 21 дена пред почеток на аранжманот.

Политика за откажување:

– Од датум на резервирање до 30 дена пред Chek In 10% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

– 29-15 дена пред почеток на аранжманот 20% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

– 14-8 дена пред почетокот на аранжманот 50% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

– 7-1 дена пред почетокот на аранжманот 85% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

-1-0 дена пред почетокот на аранжманот 100% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

– Промена на термин се врши исклучиво во склоп на слободни места и мометални цени;

– Предвремено заминување од хотел се наплаќа 100% од резервацијата, не се рефондираа за неискористен дел.

Havana Logo with separators
mk_MKMacedonian