Дубаи

ХАВАНА ТРАВЕЛ ПРОСРЕДУВА ВИЗИ ЗА АВСТРАЛИЈА

ПРЕКУ НАШИОТ ПАРТНЕР ВО МЕЛБУРН

AUSSIE MIGRATION SERVICES

 

РЕГИСТРИРАН АГЕНТ ЗА МИГРАЦИЈА ЌЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА ВАШАТА ВИЗА

100% Успешност со Туристички, Работни и Партнер Визи

 

Aussie Migration Services е агенција за имиграција која ги застапува клиентите што сакаат да аплицираат за Австралиска Виза. Ние сме регистрирани миграциони агенти и имаме многу клиенти кои успешно се преселиле во Австралија. Процесот за Австралиска Виза е многу сложен и некогаш многу збунувачки. Ние сме експерти и имаме знаење во сите аспекти на Законите и Регулациите за Миграција. Цените на Aussie Migration Services се многу споредливи и секако нудиме дополнителни услуги како помагање при наоѓање работа, сместување и слично. Откако ќе ја почнеме соработката, ќе Ви помогнеме во целиот процес, со документацијата и поднесување на апликацијата.

ТУРИСТИЧКА ВИЗА

 

Доколку сакате да посетите роднини, пријатели или да ја истражите Австралија како турист, ние можеме да Ви помогнеме со подготвување на потребните документи.

 


 

ИСЕЛЕНИЧКА ВИЗА

 

Има неколку иселенички визи за Австралија. Почнувајки од фамилијарни визи, како партнер и родителски визи до иселенички визи базирани на вашето работно искуство и професија.

 


 

ПАРТНЕР ВИЗА

 

AUSSIE MIGRATION SERVICES има 100% успешност со партнер визи. Ако сте во вистинска (реална) романтична врска со државјанин на Австралија, или Постојан Граѓанин на истата, може да се квалифицувате за Вереничка Виза или Партнер Виза.

 


 

РОДИТЕЛСКА ВИЗА

 

Новата Родителска Виза 870 им дозволува на Австралиските државјани и Постојани Граѓани да ги спонзорираат нивните родители до 5 години престој во Австралија. Ова е многу економичен начин да ги имате Вашите Родители до Вас на повеќе од 3 месеци за едно патување и постојано излегување од државата за обновување на визата.

 


 

РАБОТНА ВИЗА

 

Како професионалец во полето во кое работите, можно е да се квалификувате за Работна Виза. Во зависност од Вашето работно искуство, занимање и степен на познавање на Англискиот јазик, можна е апликација за Привремена Работна Виза која води кон добивање на Виза за Постојани Граѓани на австралија. Сите работни визи зависат од спонзорирање, а спонзор може да биде работодавач или државата.

 


Havana Logo with separators
mk_MKMacedonian