ЕГИПЕТ

ХУРГАДА ЛЕТО 2021
– ВО ПРОДАЖБА – 

За најбрзите – големи EARLY BOOKING попусти и поволности! 
✅ 7, 10, 11, 14 дневни аранжмани!
✅ Голем избор на добри и проверени хотели!
✅ Чартер термини во текот на целото лето!
✅ Локални претставници & 24 часовна асистенција!
✅ Одлични цени и услови!
✅ Квалитетна, сигурна и професионална услуга.

Havana Logo with separators
mk_MKMacedonian