Есенски патувања со  Хавана Травел 

istanbul 9

Истанбул

3 ноќевања со појадок, автобус

 

Цена  159€ 159€

Термин  :

06.10-10.10.2023

rim 7

Рим

3 ноќевања со појадок, авион

 

Цена  549€ 499€

Термин  :

08.10-11.10.2023

positano

Јужна Италија

НЕАПОЛ-КАПРИ- СОРЕНТО-АМАЛФИ-ПОЗИТАНО-ПОМПЕА

3 ноќевања со појадок, автобус + брод

 

Цена  299€

Термин  :

10.10-15.10.2023

santorini-pavilion

Санторини

3 ноќевања со појадок, автобус + брод

 

Цена  239€

Термин  :

19.10-23.10.2023

alberobelo

Јужна Италија со Алберобело

3 ноќевања со појадок, автобус + брод

 

Цена  309€

Термин  :

19.10-23.10.2023

Bukurest-111

Букурешт и Трансилванија

2 ноќевања со појадок, автобус

 

Цена: 159€ 139

Термин  :

20.10-23.10.2023

budva

Будва

2 ноќевања во апартмани, автобус

 

Цена: 109€ 89

Термин  :

20.10-23.10.2023

meteora

Неос Пантелеимонас 

(Со посета на Катерини, Метеори и Палео Пантелеимон)

2 ноќевања, автобус

 

Цена  89€

Термин  :

21.10-23.10.2023

banja

Соко Бања  

2 ноќевања со појадок, ручек и вечера, автобус

 

Цена  159€ 139€

Термин  :

21.10-23.10.2023

banja 2

Куршумлиска Бања  

2 ноќевања со појадок и вечера, автобус

 

Цена  189€ 169€

Термин  :

21.10-23.10.2023

barcelona 2

Барселона

3 ноќевања со појадок, авион од Тирана

 

Цена  449€

Термин  :

03.11-06.11.2023

madrid

Мардид

3 ноќевања со појадок, авион од Тирана

 

Цена  449€

Термин  :

17.11-20.11.2023

istanbul 2

Истанбул

3 ноќевања со појадок, авион

 

Цена  359€

Термин  :

20.11-23.11.2023

mk_MKMacedonian