Нова Година 2023

златибор1

Златибор

Нова Година

Автобуска програма / 3 ноќи

полупансион

 

Цена од 239€

Термин  :

29.12-02.01.2023

Будимпешта

Нова Година

Автобуска програма / 2 ноќи

ноќевање со појадок

 

Цена од 199 169

Термин  :

29.12-02.01.2023

Атина

Нова Година

Автобуска програма / 2 ноќи

ноќевање со појадок

 

Цена од 179 159

Термин  :

31.12-02.01.2023

Соко Бања 

Нова Година

Автобуска програма / 2 ноќи

полн пансион

 

Цена од 219€   199 €

Термин  :

31.12-02.01.2023

Bukurest-222

Букурешт и Трансилванија

Нова Година

Автобуска програма/ 3 ноќи

ноќевање со појадок

 

Цена од 169€  149 €

Термин  :

28.12-02.01.2023

Havana Logo with separators
mk_MKMacedonian