Патувања во Март со  Хавана Травел 

kipar 3

Кипар

3 ноќевања со појадок / авион

Цена  399  359

  

Термин  :

03.03-06.03.2023

milano 8

Милано, Италија

3 ноќевања со појадок / авион

Цена  459  399

  

Термин  :

05.03-08.03.2023

barcelona 2

Барселона, Шпанија

3 ноќевања со појадок / авион

Цена  599  499

  

Термин  :

05.03-08.03.2023

златибор1

Златибор

2 ноќевања со појадок / автобус

Цена 177 €  

  

Термин  :

10.03-12.03.2023

rim 7

Рим, Италија

3 ноќевања со појадок / авион

Цена  479  399

  

Термин  :

12.03-15.03.2023

berlin 2

Берлин, Германија

3 ноќевања со појадок / авион

Цена  499  459

  

Термин  :

15.03-18.03.2023

swiss 2

Швајцарија

4 ноќевања со појадок / авион

Цена  759  699

  

Термин  :

16.03-20.03.2023

pariz 4

Париз, Франција

3 ноќевања со појадок / авион

Цена  479  399

  

Термин  :

18.03-21.03.2023