Велигден

ist

Истанбул

2 ноќи / 3 дена (ноќевање со појадок)

автобус

 

Цена  99 €  79

Термин  :

29.04-02.05.2021

Sultan Ahmed Mosque Illuminated. Istanbul, Turkey

Истанбул

3 ноќи / 4 дена (ноќевање со појадок)

автобус

 

Цена  109 €   89

Термин  :

29.04-03.05.2021

znz 3

Кумбургаз

3 ноќи / 4 дена (ноќевање со појадок)

автобус

 

Цена  109 €   75

Термин  :

29.04-03.05.2021

drvengrad-26

Златибор

3 ноќи / 4 дена (полупансион)

автобус

 

Цена  145 

Термин  :

29.04-03.05.2021

дубаи

Дубаи

5 ноќи / 7 дена (ноќевање со појадок)

авион

 

Цена  549

Термин  :

29.04-05.05.2021

ist 1

Истанбул

3 ноќи / 4 дена (ноќевање со појадок)

авион

 

Цена  249 

Термин  :

30.04-03.05.2021

Hot air balloon flying over rock landscape at Cappadocia Turkey

Кападокија

4 ноќи / 5 дена (полупансион)

авион

 

Цена 499 € 399

Термин  :

29.04-04.05.2021

foto

Aнталија

4 ноќи / 5 дена (ултра се вклучено)

авион

 

Цена    299 €

Термин  :

30.04-04.05.2021