Декемвриски патувања со  Хавана Травел 

Basel

Базел

Базел-Стразбур-Колмар-Цирих

3 ноќевања со појадок, авион

 

Цена  599€ 549  521€

Дополнителен попуст од 5 % за резервации до 11.11.2023

Термин  :

30.11-03.12.2023

pariz 7

ПАРИЗ

3 ноќевања со појадок, авион

 

Цена  599€  549€ 494€

Дополнителен попуст од 10% за резервации до 11.11.2023

Термин  :

08.12-11.12.2023

rim 3

Рим

3 ноќевања со појадок, авион

 

Цена  529€  459€ 353

Дополнителен попуст од 23% за резервации до 11.11.2023

Термин  :

09.12-12.12.2023

viena

ВИЕНА И БРАТИСЛАВА

3 ноќевања со појадок, авион

 

Цена  599€  549€ 494€

Дополнителен попуст од 10% за резервации до 11.11.2023

Термин  :

09.12-12.12.2023

temishvar

Темишвар и Сибиу

2 ноќевања со појадок, автобус

 

Цена: 139€ 199

Термин  :

07.12-10.12.2023

athens 5

Атина

2 ноќевања со појадок, автобус

 

Цена  179€  159€

Термин  :

07.12-10.12.2023

viena

Виена

2 ноќевања со појадок, автобус

 

Цена  229€  199€

Термин  :

07.12-10.12.2023

banja

Соко Бања  

2 ноќевања со појадок, ручек и вечера, автобус

 

Цена  159€ 139€

Термин  :

08.12-10.12.2023

banja 2

Куршумлиска Бања  

2 ноќевања со појадок и вечера, автобус

 

Цена  189€ 169€

Термин  :

08.12-10.12.2023

mk_MKMacedonian