Vila Zvoncica

vila zvoncica

Во цената е вклучено:

– Наем на Студио/Апартман

– Користење на Ски Гардеробер

– Wi-Fi

– Секојдневно одржување

– Рецепција 24/7

 

Во цената не е вклучено:

– Туристичка такса 1€ за лице на ден, деца од 7 до 15 год. 0.70€ , деца до 7 гратис

– Хотелско осигурување 0.20€ за лице на ден

– Доплатите се вршат во агенција

Опис на сместување:

– Студио 1+1 ( максимум 2 лица) – 1 просторија со 2 софи на развлекување 19 m².

– Апартман 2 (максимум 6 лица)- 2 простории,спална соба со француско легло,дневна соба со 2 софи на развлекување, квадратура до 35 m².

– Апартман 3 (максимум 8 лица) – 2 простории,спална соба со француско легло, дневна соба со 3 софи на развлекување , квадратура до 40 m².

– ВИП апартман (максимум 5 лица) – две спални соби со француски легла,, дневна соба со аголна гарнитура,

квадратура 40-50 m²

– Петар Пан Апартман ( максимум 7 лица) – две спални соби со француски легла, во галерија софа на развелување и дневна соба со аголна гарнитура

Havana Logo with separators
mk_MKMacedonian